Hoteller i nærheten av teateret La Fenice Venezia

| Hotell i bydelen San Marco i Venezia, blant hotellene i nærheten av teateret La Fenice

Hjem

Midt i byens historiske sentrum, mellom teateret La Fenice og Markusplassen, ligger Hotel Violino d’Oro, elegant og imøtekommende…

I den fantastiske rammen av bydelen San Marco, ligger Hotel Violino d’Oro 3 stjerner luksus like i nærheten av Gran Teatro La Fenice, et vakkert og tidløst sted, i stand til å fortrylle hvem som helst. For en uforglemmelig ferie er Hotel Violino d’Oro et av de beste hotellene i Venezia, elegant og imøtekommende, i nærheten av de viktigste museene og Markusplassen.

I nærheten av Gran Teatro La Fenice, Hotel Violino d’Oro 3 stjerner venter på deg i bydelen San Marco, med sine raffinerte og komfortable rom!

For deg som er glad i klassisk musikk, kommedier og kunst finner du på hotell 3 stjerner luksus Hotel Violino d’Oro i Venezia den beste løsningen for et opphold, like ved Gran Teatro La Fenice og San Markus-basilikaen, Correr-museet og klokketårnet. Hotel Violino d’Oro tilbyr en upåklagelig service og stor komfort, med en strategisk beliggenhet i hjertet av byens historiske sentrum.

Torg, museer og Gran Teatro La Fenice! En forestilling like ved det imøtekommende Hotel Violino d’Oro, det mest imøtekommende Venezia!

Hoteller teateret La Fenice Venezia