Szállodák a velencei La Fenice színház közelében

| Hotel Velence Szent Márk negyedében a fákkal körülvett La Fenice színház közelében

Home

A történelmi belvárosban levő elegáns és barátságos Hotel Violino d’Oro a La Fenice színház és a Szent Márk tér között található…

A Szent Márk negyed csodálatos díszletével büszkélkedő 3 csillagos luxus Hotel Violino d’Oro a lenyűgöző és idők feletti Gran Teatro La Fenice színház közelében található. Az elegáns és barátságos Hotel Violino d’Oro Velence egyik legkedveltebb szállodája, a legjelentősebb múzeumok és a Szent Márk tér közelében.

A Szent Márk negyedben, a Gran Teatro La Fenice színháznál levő 3 csillagos Hotel Violino d’Oro igényes és kényelmes környezettel várja!

A komolyzene, a komédia, a művészet szerelmesei számára a legjobb választás a velencei 3 csillagos luxus színvonalú Hotel Violino d’Oro szálloda, amely a Gran Teatro La Fenice színháztól, a Szent Márk Bazilikától, a Correr Múzeumtól és az Óratoronytól csupán néhány méterre van. A Hotel Violino d’Oro kifogástalan szolgáltatásokkal és teljeskörű komforttal várja kedvező helyen, a történelmi belváros szívében.

Terek, múzeumok és a Gran Teatro La Fenice színház! Valódi látványosság a kellemes légkörű Hotel Violino d’Oro szállodától pár lépésre, a vendégszerető Velencében!

Szállodák Teatro la Fenice színház Velence